Apparaten en accessoires
Verse kaas met walnoten en weibrood
Voorbereiding. 15min
Totaal 12u. 15min
12 porties
Ingrediënten
Verse kaas met walnoten
-
verse volle melk1500 g
-
zure room, 18% vet200 g
-
water250 g
-
vers geperst citroensap30 g
-
walnoten, gehalveerd100 g
-
warm water voldoende hoeveelheid om te bedekken
Weibrood
-
manitoba bloem (met ± 13% eiwit)320 g
-
volkoren tarwebloem100 g
-
olijfolie50 g
-
suiker1 tl
-
ei1
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
zout1 tl
-
honing (optioneel) als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
366.4 mg
Eiwitten
10.3 g
Calorieën
1437.2 kJ /
343.5 kcal
Vetten
17.9 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
5.3 g
Koolhydraten
36.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fermentatie modus
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan mayonaise
Geen beoordelingen
Cookie Monster Cheesecake IJs
8u. 25min
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Geen beoordelingen
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Geen beoordelingen
Haver horchata
Geen beoordelingen
Italiaanse brunch
1u. 30min
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Geen beoordelingen
Gember schillen
Geen beoordelingen
Halloween broodjes
Geen beoordelingen
Ijs van amarenakersen
8u. 10min
Speltbrood
1u. 45min
Knolselder parmigiana
1u. 10min